6972222003 Σμύρνης 2, Σταμάτα manosmarwlias@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ | Χωματουργικές Εργασίες Σταμάτα Αττικής


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Σταμάτα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα χωματουργικών εργασιών, από μικρές χωματουργικές εργασίες έως και μεγάλα έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιείται σωστή και ενδελεχής μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογης εργασίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά έργα του κλάδου των χωματουργικών εργασιών. Σας εξασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, γρήγορους χρόνους παράδοσης και άριστη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας άμεσα την Σταμάτα και ολόκληρη την Αττική. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από ιδιωτικά και δημόσια έργα και έχουμε συνεργαστεί με πλήθος μηχανικών, εργολάβων, τεχνικών εταιρειών κλπ σε όλη την Αττική. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.