6972222003 Σμύρνης 2, Σταμάτα manosmarwlias@gmail.com
hero image
 
 
 
ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Χωματουργικές Εργασίες Σταμάτα Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Σταμάτα, δραστηριοποιείται από το 2007 στις χωματουργικές εργασίες, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της. 

Διαθέτοντας έμπειρους χειριστές καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την διεξαγωγή των εργασιών χωρίς καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

Έχοντας πραγματοποιήσει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύσει για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ & ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε πραγματοποιήσει, μπορούν να σας εξασφαλίσουν τις ιδανικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία όπως εκσκαφές, εκβραχισμούς, κατεδαφίσεις, διαμορφώσεις χώρων, μεταφορές αδρανων υλικών κ.α.

Μπορούμε να αναλάβουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν όλους τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν για κάθε είδους χωματουργική εργασία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες σας αλλά και προς το περιβάλλον.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.